Μια περίεργη καταγγελία έπεσε σήμερα στη δημοσιότητα, τοπικά και πανελλαδικά. Ο πρόεδρος (μειοψηφίας) της  Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας καταγγέλλει το ΔΣ … του, ισχυριζόμενος περίπου ότι:

1) Πλαστογράφησε την υπογραφή του…

2) Ότι παρανόμως πήρε απόφαση, παρά ότι ήταν παρόντα τα 4 (ή 5;) από τα 7 μέλη του ΔΣ…

Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και ενόψει πολιτικών εξελίξεων. Όταν ένα ΔΣ σέρνεται, αυτό τούλειπε τώρα….

 8eatroskiwnPsyxraimia

Απολαύστε:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

Την Τρίτη, 29/9/2009, κυκλοφόρησαν στα σχολεία της Α ΕΛΜΕ μια «καταγγελία για την κατανομή των μαθητών ανά τμήμα και την ΠΔΣ» και ένα « ενημερωτικό για την συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής παιδείας του Δ. Πατρέων», κείμενα τα οποία φέρουν την υπογραφή μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.

Στην συνεδρίαση όμως της Δευτέρας 28/9/2009 δεν ήμουν παρών για πρώτη φορά σε όλη τη θητεία μου στη θέση αυτή, έχοντας ενημερώσει τα μέλη του  Δ.Σ. ότι ήμουν ασθενής ( απουσίαζα και από το σχολείο την επομένη με αναρρωτική άδεια) . Απουσίαζε επίσης και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., που θα με αναπλήρωνε σύμφωνα με το Καταστατικό, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, για την απουσία της οποίας είχαν επίσης ενημερωθεί τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. 

 Σύμφωνα, λοιπόν, με το Καταστατικό δεν μπορούσε  να πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Δ.Σ. , αφού « ο Πρόεδρος συγκαλεί το Δ.Σ. σε συνεδριάσεις, καθορίζει την Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης και διευθύνει τη συζήτηση» (Άρθρο 18 παρ.4 του Καταστατικού) και αφού απουσίαζε και η Αντιπρόεδρος που θα με αναπλήρωνε.

Με βάση τα προαναφερόμενα, καταγγέλλω:

1)  την πραξικοπηματική συμπεριφορά των υπολοίπων 4 μελών του Δ.Σ. να εκδώσουν ανακοίνωση σαν απόφαση του Δ.Σ. υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και

2) την πλαστογράφηση της υπογραφής μου στα δύο συγκεκριμένα έγγραφα.

Τα όποια μέλη του Δ.Σ. θα μπορούσαν να εκδώσουν οποιαδήποτε ανακοίνωση που θα συνυπέγραφαν , χωρίς να αποτελεί αυτή απόφαση του Δ.Σ.

Είναι, όμως, προφανές ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων οι στρατευμένοι συνδικαλιστές δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα…   

 

                       Ο Πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

                                      Θανάσης Σπίνος.

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank1_10_9_736.php