Εκπαιδευτική Παρέμβαση  

Αχαΐας – μέλος του πανελλαδικού Δικτύου των Παρεμβάσεων – Συσπειρώσεων

Προσοχή – προσοχή!

Το αυταρχικό ΠΑΣΟΚ αφήνει το διαφωτισμό και τις αστικές δημοκρατικές μεθόδους!

 

Οι αστικές δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις μέχρι τώρα τιμωρούσαν, συχνά ανελέητα, τις πράξεις, που θεωρούν παραβατικές, έκνομες ή αντικαθεστωτικές.  Η μέθοδος του ΠΑΣΟΚ της κληρονομικής και ηλεκτρονικής Δημοκρατίας (φευ!) για προληπτικές συλλήψεις και χωρίς εισαγγελέα, δεν αποτελεί μια λανθασμένη πολιτική λόγω υπερβάλλοντος ζήλου της αστυνομίας και του πολιτικού της προϊσταμένου.

Φαίνεται ότι αποτελεί μέρος ενός σχεδίου τρομοκρατίας νεολαίας, ανέργων, εργαζομένων, συνταξιούχων και μεταναστών εν όψει πολύ σκληρών (ακραία καπιταλιστικών) πολιτικών επιλογών στα ζητήματα οικονομίας, εργασίας, παιδείας, πολιτισμού και δημοκρατίας.

Η δήθεν ενοχή, επειδή κατέχονται μπουκάλια μπύρας, μάσκες προφύλαξης σε νόμιμους χώρους (βλέπε στέκι στο Κερατσίνι) ή οι προληπτικές συλλήψεις γύρω από το χώρο συγκέντρωσης για πορεία (βλέπε δεκάδες συλλήψεις περαστικών κοντά στο Παράρτημα της Πάτρας χθες βράδυ και με συλλήψεις περαστικών, ακόμη και φοιτητών της ΠΑΣΠ!) είναι φαινόμενο ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Εάν συνδυάσουμε το μεγάλο ψέμα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τελικά δεν χτυπήθηκε, όπως κρόαζαν τα στημένα ΜΜΕ, (κυκλοφόρησαν σήμερα οι σχετικές φωτογραφίες) και τη δολοφονική επίθεση στη 55χρονη συνάδελφο μαθηματικό με τη μοτοσικλέτα του αστυνομικού, ε τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τις αποφάσεις των αληθινών δημοκρατών στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Συνάδελφοι της ΠΑΣΚ περιμένουμε να καταδικάσετε τον αυταρχισμό και το αυγό του φιδιού που επωάζεται και μεγαλώνει και στο δικό σας πολιτικό στέγαστρο.

Πάτρα 7-12-2009,

https://eparemvasiax.wordpress.com

Δείτε ανάρτηση στο πολιτικό καφενείο με την φωτογραφία του κ. πρύτανη τελείως διαφορετική από την ΜΜΕ προπαγάνδα!

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=162719&sid=86cdc81d8ac100fc90685c515c4256b5