ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ταχ. Διεύθυνση : Πλατεία  Γεωργίου  Α΄  50  Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ

Τηλέφωνα : 2610 275668,  2610 274020, FAX :  2610 274014

http://www.sdnp.gr    Email:  sdnp@sdnp.gr

 

Τα νεοεκλεγμένα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας και όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Συλλόγου μας ΟΜΟΦΩΝΑ καταδικάζουμε την αντιεκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας που επιχειρεί να επιβάλλει τον αυταρχισμό και την κατηγοριοποίηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών με την «αυτοαξιολόγηση».

Με την ίδια αποφασιστικότητα καταγγέλλουμε τον Υπεύθυνο Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Καθοδήγησης Δυτικής Ελλάδας Νίκο Δελέγκο ο οποίος προσπαθεί να επιβάλλει την αυτοαξιολόγηση επιλεκτικά σε σχολικές μονάδες παρά τις αντίθετες αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων ενέργεια την οποία καταδικάζει με ανακοίνωση του και το Περιφερειακό Τμήμα Δ. Ελλάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων.

Τέτοιες ενέργειες καταπατούν ακόμα και τα τελευταία ψήγματα δημοκρατίας στο χώρο της παιδείας και θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους. Όποιος εξακολουθήσει να αντιβαίνει τις πάγιες θέσεις του κλάδου και του εκπαιδευτικού κινήματος δεν έχει καμιά θέση ανάμεσα μας.

 

Αγωνιστική Συσπείρωση

Αριστερό Ενωτικό Ψηφοδέλτιο

ΔΑΚΕ ΠΕ Πάτρας

Ταξική Ενότητα ΠΕ Πάτρας

Τα εκλεγμένα μέλη της ΠΑΣΚ

Πάτρα, 10-06-2010

 

UP DATE: 14.00

Κατεβάστε και σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Σχολικών Συμβούων Δυτ. Ελλάδας: pess-perif-tmdytelladas_autoaxiologis-sxol-monadas-kataggelia_9-6-2010