Βγήκε η νέα εγκύκλιος. Έχω κάνει κάποιες πρώτες χρωματιστές επισημάνσεις μέσα στην εγκύκλιο. Και μερικές εδώ.

Labrador_agori-syndromo-daun

Κατεβάστε την από εδώ:ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔ. ΔΕΥΤ. ΕΚΠ. 2012-2013

Κατεβάστε και υπόδειγμα αίτησης: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔ. ΔΕΥΤ. ΕΚΠ. 2012-2013 aithsh_apo_perioxh_se_perioxh_pe_2012_13_130118

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 γύρω στις 6.30 μμ  θα γίνει η εκδήλωση σε κεντρική αίθουσα της Πάτρας (θα ανακοινωθεί σύντομα) για τις ΑΛΛΑΓΕΣ και τις ΠΑΓΙΔΕΣ από την Ενιαία Αγων. Κίνηση για το ΠΥΣΔΕ Αχαΐας!!!

Περιληπτικά:


1) Δεν αναφέρεται σε υποχρεωτικό αριθμό σχολείων για τις γενικές μεταθέσεις σε όσους κάνουν ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Άρα κάνουν τώρα χωρίς προτιμήσεις και όταν βγουν τα (όποια κενά) θα μπορούν να μην κάνουν καν δήλωση προτίμησης.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα Όσοι δεν πάρουν νέα οργανική θα μείνουν στην τωρινή οργανική τους.

Για να υπάρχει δικαίωμα μετάθεσης-βελτίωσης απαιτείται ένα έτος να διανυθεί στην οργανική. Επίσης για οριστική τοποθέτηση η διάθεση στο ΠΥΣΔΕ χωρίς υπαιτιότητα των συναδέλφων για ένα έτος.

2) Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ θα κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης, όπως και οι νεοδιόριστοι με ένα έτος υπηρεσίας στην περιοχή διορισμού.

3) Η νέα οργανική απαιτεί πλέον ένα έτος υποχρ. υπηρέτησης για να υπάρχει εκ νέου δικαίωμα εθελοντικής μετάθεσης.

4) Τα μόρια συνυπηρέτησης και εντοπιότητας για βελτιώσεις είναι ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ή Κοινότητας (δεν έχουμε εμείς στην Αχαΐα).

5) Δεν αλλάζει κάτι στην υπόλοιπη μοριοδότηση.

6) Οι πολύτεκνοι εντός νομού πλέον δεν προηγούνται, αλλά παίρνουν τα όποια μόρια των παιδιών τους.

7) Δεν αναφέρει κάτι καινούριο για τις υπεραριθμίες.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Οι παγίδες στις βελτιώσεις δεν κρύβονται στην εγκύκλιο, αλλά σε τροπολογίες που μπορούν να κάνουν ξαφνικά. Άρα οφείλουμε να κάνουμε και 2η εκδήλωση με τα θέματα αυτά, και για τις προτάσεις για τοποθετήσεις Α ανάθεσης σε κενά, αλλά και για τις λειτουργικές τοποθετήσεις το Σεπτέμβριο.

Το κάλεσμα θα σταλεί στα σχολεία μόλις κλειστεί η αίθουσα. Πιθανά Δευτέρα πρωί να είναι στα σχολεία. Διαφορετικά Τρίτη πρωί.

συναγωνιστικά

Ο τακτ αιρετός Παν. Μπούρδαλας