Με μια Γενική συνέλευση των 250 συναδέλφων, ενώ ο Ιούλιος βαίνει προς ο τέλος του τις μέρες που η κυβέρνηση επιτίθεται σφοδρά στα δημόσια αγαθά με τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο επίκεντρο και την κατάργηση de facto της μονιμότητας των δημ. υπαλλήλων και εκπαιδευτικών,  ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Η Εκπ. Παρέμβαση αποτελεί κεντρικό μοχλό στην ανάλυση και τις προτάσεις που πέρασαν απο συνεχή προηγούμενη επεξεργασία. Το ριζοσπαστικό κομμάτι ΟΛΩΝ των συναδέλφων είναι παρόν και αποφασιμένο. Όλα ανοιχτά για το κίνημα της Αχαίας με τους καθηγητές δυνάμει πρωτοπόρους… Στα χέρια μας οι εξελίξεις της αντίστασης στο δρόμο της ανατροπής.

*****

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ                                Πάτρα, 18/7/2013

ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ, ΤΗΛ. / FAX : 2610 – 278776
http://aelmeahaias.wordpress.com, aelmeahaias@yahoo.gr

 a-elme-ach-syntagma-17-7-13

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 18/7/2013.

 Συνάδελφοι

Η Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

 1. Αύριο  Παρασκευή 19/7/2013 και  ώρα 10:00, καλούμε, όσους περισσότερους συνάδελφους μπορούν, να έλθουν στο κέντρο αγώνα στον Έσπερο, ( πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου), για κατασκευή πανό – μαύρων σημαιών και καταμερισμό εργασιών σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αποφασίσαμε.

2. Την Δευτέρα 22/7/2013 το πρωί, ώρα 10:00, (ημέρα που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι συνάδελφοι μας), σας καλούμε μαζικά μαζί με τους γονείς και τους μαθητές μας, σε συγκέντρωση – πορεία – διαμαρτυρία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Nομού Αχαΐας. (Σ. admin: Προσυγκέντρωση στο Κέντρο αγώνα – Έσπερος πλ. Γεωργίου στις 10.00 π.μ.)

3. Προχωράμε σε διερεύνηση  της δυνατότητας να οργανώσουμε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, στα Τεχνικά σχολεία, δύο εκδηλώσεις, με θέμα Παιδεία – Υγεία – Ρεύμα και Νερό.

4. Μπλοκάρουμε μαζικά την Πέμπτη 25/7/2013,  την λειτουργία των  Επαγγελματικών Λυκείων και ΕΠΑΣ. Καλούμε στην παραπάνω κινητοποίηση να συμμετάσχουν γονείς και μαθητές. (Σ. admin: Προσυγκέντρωση στο Κέντρο αγώνα – Έσπερος πλ. Γεωργίου στις 7.30 π.μ.)

5. Καλούμε σε σύσκεψη τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

6. Καλούμε   το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. να καταρτίσει άμεσα πρόγραμμα δράσης για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

7.  Καλούμε τα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης να συνεχίσουν τις εγγραφές των μαθητών σε όλους τους Τομείς και Ειδικότητες όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

8. Προχωράμε σε διαμαρτυρία στα γραφεία των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση σε επόμενη κινητοποίηση.     

(Σ. admin:  ) 9. Καλούμε έκτακτη Γεν. Συνέλευση εντός του Ιουλίου σε περίπτωση νέων αιφνιδιασμών από την Κυβέρνηση και οπωσδήποτε περί τις 26 Αυγούστου.

 Για το ΔΣ

Ο  Πρόεδρος                                                                           Ο  Γραμματέας

Σταμούλης Θόδωρος                                                                Ψαρράς  Σπύρος