ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ, ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 – 278776, mail: aelmeahaias@yahoo.gr, http://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα, 15 / 12 /2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας (14/12/2016) – [Σ.Σ.: Δείτε στο τέλος] – που απέρριψε την πρόταση του Διευθυντή της ΔΔΕ Αχαΐας σχετικά με την κατάργηση του Τομέα Πληροφορικής στο 7ο ΕΠΑΛ, την ίδρυση του ίδιου Τομέα στο 1ο ΕΠΑΛ και ό,τι άλλο κρύβεται πίσω απ’ αυτόν τον σχεδιασμό, το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας σας καλεί:

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21/12/2016 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Να αποσυρθεί τώρα η συγκεκριμένη πρόταση. Είμαστε απέναντι και αγωνιζόμαστε ενάντια στη πολιτική συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης και ειδικότερα της πολύπαθης ΤΕΕ. Οι σχεδιασμοί του Υπουργείου και της διοίκησης της εκπαίδευσης για καταργήσεις-ιδρύσεις-μεταφορές τομέων με «λογιστική» αντίληψη και πολιτική “οικονομίας κλίμακος”, με απώτερο στόχο το κλείσιμο πολλών περιφερειακών σχολείων, δεν θα περάσουν.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Ψαρράς Σπύρος                                                Μακρίδης Στάθης

****

Δείτε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση – γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας σε μορφή pdf:  982_gnwmodotisi-gia-metavoli-sxol-monadwn-dhm-symv-patrewvn_-2017-18